Add user in Google Webmaster Tools

Το σενάριο: έχετε λογαριασμό στο Google Webmaster Tools και έχετε προσθέσει το site (ή τα site) που θέλετε, τo έχετε κάνει και verify και αποφασίζετε κάποια στιγμή ότι θέλετε να δώσετε πρόσβαση και σε κάποιον άλλο χρήστη (συνεργάτη, πελάτη κλπ) στο συγκεκριμένο site. Μπορείτε πλέον (εδώ και πάνω από 1 χρόνο δηλαδή) να προσθέσετε χρήστη … ΠερισσότεραAdd user in Google Webmaster Tools